Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τηλεφωνική παραγγελία

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Vicky Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες
-69%

Αγόρασε το και πάρε έκπτωση -2% για πληρωμή με κάρτα

Χτίσε τώρα το αφορολόγητο σου πληρώνοντας με κάρτα και που ξέρεις μπορεί να είναι εσύ ο τυχερός στην επόμενη μηνιαία κλήρωση της ΑΑΔΕ.

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Vicky Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες

 

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Vicky Cross 

Ενοικιάστε σήμερα κιόλας το  Diadora Vicky Cross ισχύει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΜε το νέο ελλειπτικό της Diadora Vicky Cross θα μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ιδανικό για αρχάριους και όσους θέλουν να ξεκινήσουν αερόβια άσκηση χωρίς κραδασμούς και επιβαρύνσεις στα γόνατα.

Χαρακτηριστικά

 • Οθόνη 7 λειτουργιών.
 • Λειτουργίες κονσόλας: Χρόνος, απόσταση, θερμίδες, στροφές ανα λεπτό, μέτρηση καρδιακών παλμών, ταχύτητα ,αυτόματη επιλογή ενδείξεων.
 • Χειροκίνητος έλεγχος έντασης. (οκτώ επίπεδα)

Λοιπά χαρακτηριστικά    

 • Μαγνητικό σύστημα αντίστασης.
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσω δίσκου με ιμάντα. : Poly-V για αθόρυβη άσκηση.
 • Βάρος τροχού: 7kg. Βάρος Αδράνειας τροχού 14kg
 • Έλεγχος έντασης εξαρτώμενος από περιστροφές.
 • Εύρος ισχύος 1-8 (χειροκίνητα).
 • Παροχή ενέργειας: Μπαταρίες.
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 100kg.
 • Διαστάσεις όταν στηθεί (Μ/Π/Υ) 125x55x163cm.
 • Βάρος συσκευασίας 32kg
 • Ρόδες για εύκολη μετακίνηση
 • Εγγύηση 2 χρόνια
 • Πιστοποιήσεις: CE DIN EN 957-9 Home use

 Το προϊόν παραδίδεται στον χώρο σας με δικό μας μεταφορικό μέσο, δεν ισχύει ο τρόπος αποστολής με εταιρία courier.

Μέγιστο Βάρος Χρήστη
Μέγιστο Βάρος Χρήστη 80kg-100kg
Σύστημα Πέδησης
Σύστημα Πέδησης Μαγνητικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ

Η ΣΥΜΒΑΣΗ έχει ως αντικείμενό της τη μίσθωση των οργάνων γυμναστικής που αναφέρονται στο Παράρτημα στον ΠΕΛΑΤΗ  για το χρονικό διάστημα που ορίζεται στο άρθρο 3 της παρούσης. Τα όργανα γυμναστικής  ανήκουν στην ΕΤΑΙΡΙΑ κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα.

2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ

2.1          ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

1. Η ευθύνη της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ» για κάθε είδους αξίωση του υπογράφοντα που θεμελιώνεται, συμφωνείται είτε μέχρι του ποσού που οφείλεται εκ της μίσθωσης, είτε μέχρι της αξίας των «προϊόντων». Δεν καλύπτει επακόλουθη ζημία ή οικονομικής φύσης απώλεια αξιοπιστίας που προκλήθηκε από καθυστερημένη, μη πραγματοποιηθείσα παράδοση, εάν και εφόσον παραδόθηκαν, τη μη καταλληλότητά τους, και την παύση της λειτουργίας τους.

Η «εταιρία» είναι υποχρεωμένη να επισκευάσει τυχόν βλάβες εντός 10 εργάσιμων ημερών. Επίσης, μπορεί ν’ αντικαθιστά τον «εξοπλισμό» με άλλα προϊόντα παρόμοιων προδιαγραφών ή λειτουργίας, ακόμα και μικρότερης αξίας κατά την κρίση της. Η «εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα επισκευής του εξοπλισμού στην έδρα της, τυχόν έξοδα αποστολής - παραλαβής βαραίνουν την «εταιρία».

2. Η «εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα ελάχιστης χρέωσης 30 ευρώ πλέον ΦΠΑ για επίσκεψη στο χώρο του μισθωτή, άνευ λόγου, υποψία βλάβης. (π.χ δεν είναι ο εξοπλισμός στην πρίζα, ακούγεται κάποιος θόρυβος, που τελικά είναι φυσιολογικός).

3. Η «εταιρία»  αναλάμβανει τη μεταφορά, να παραδώσει ή παραλάβει μέσα σε 48 ώρες από την ειδοποίηση, πάντα επί πεζοδρομίου.  Επίσης, ο «πελάτης» ή αντιπρόσωπός του θα παρευρίσκεται στην παράδοση – παραλαβή.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να γίνει μεταφορά σε όροφο - δωμάτιο που επιθυμεί με την ανάλογη χρέωση.

Το Συμβόλαιο αυτό διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Η τήρηση όλων των παραπάνω είναι υποχρεωτική. Η «εταιρία» μεριμνά για την τήρηση του συμφωνητικού και έχει τη δυνατότητα τροποποιήσεώς του με ανακοινώσεις πριν και κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, οι οποίες αποτελούν στην περίπτωση αυτή αναπόσπαστο μέρος του παρόντος.

2.2 ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΛΑΤΗ:

α) Να καταβάλλει στην Εταιρία τις χρεώσεις (τιμήματα, αμοιβές, έξοδα) και με τον τρόπο και κατά το χρόνο που αναφέρονται στο Παράρτημα  της παρούσας.  Εάν για οποιοδήποτε λόγο μετά το πέρας της σύμβασης αυτής δεν έχει επιστραφεί πίσω ο εξοπλισμός  το κόστος ενοικίασης ανά ημέρα θα ανέρχεται στο 10% επί της συνολικής αξίας της  μίσθωσης  όπως αναφέρετε και στο παράρτημα ή στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών .

Κάθε τροποποίηση των όρων του ως άνω Παραρτήματος από το ένα Συμβαλλόμενο Μέρος δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη αποδοχή του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους.

Τα μέρη μπορούν να συμφωνήσουν ότι ένα μέρος του υλικού ή ολόκληρο το απαιτούμενο υλικό θα χορηγείται από την Εταιρία ή από τρίτους με ευθύνη της Εταιρίας.

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η διάρκεια της Σύμβασης αρχίζει από  ......  και λήγει την  - ..... . Αναφορικά με τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο παράρτημα της παρούσας, η σύμβαση θα διαρκεί για όσο χρόνο αναγράφεται στο παράρτημα.

Όλοι οι όροι της παρούσας συμβάσεως συμφωνείται ότι είναι ουσιώδεις και η παράβαση έστω και ενός από αυτούς από ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη παρέχει στο άλλο το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα με έγγραφη καταγγελία τα αποτελέσματα της οποίας θα επέρχονται 25 εργάσιμες ημέρες μετά την επέλευση αυτής στο άλλο συμβαλλόμενο μέρος.

Σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας συμβάσεως από οποιαδήποτε από τα Μέρη,  η Εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει, εάν ζητηθεί εγγράφως, το υλικό που ανήκει στον Πελάτη (προσωπικά έγγραφα -  δεδομένα).

4. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 

Η Εταιρία δικαιούται να υπογράψει συμφωνίες και να συνάψει συμβάσεις για να παρέχει υπηρεσίες με αυτό της παρούσας συμβάσεως και ιδίως με τα ίδια ή παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτά της παρούσας συμβάσεως, εγγυάται όμως ότι δεν θα προχωρήσει στη σύναψη συμβάσεων με τρίτους που αντίκεινται στην παρούσα σύμβαση.

5. ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρία α) για περιστατικά που δεν οφείλονται σε δική της υπαιτιότητα ή σε υπαιτιότητα των προστηθέντων αυτής προσώπων, β) για τυχηρά ή περιστατικά ανωτέρας βίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων της κακής/πλημμελούς λειτουργίας της ΔΕΗ  ή τρίτων, πλημμελούς καλωδιώσεις οικίας – κακή παροχή ρεύματος  η λειτουργία των οποίων συνδέεται άμεσα ή επηρεάζει την απρόσκοπτη παροχή των συμφωνουμένων υπηρεσιών.

6. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει από την εφαρμογή της παρούσας συμβάσεως θα εφαρμόζεται το Ελληνικό δίκαιο.

Αποκλειστικά αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα ορίζονται τα δικαστήρια ΑΘΗΝΩΝ.

7. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οποιαδήποτε επίδοση/κοινοποίηση εγγράφων με δικαστικό επιμελητή θα γίνεται αποκλειστικά στα αναφερόμενα στην αρχή της παρούσας γραφεία του κάθε Συμβαλλόμενου Μέρους.

Κανένα αίτημα/αίτηση/πληροφορία κ.λπ. γνωστοποιηθέντα από τον Πελάτη στην Εταιρία, δεν θα θεωρούνται ως τροποποίηση της παρούσας συμβάσεως χωρίς προηγούμενη αποδοχή της Εταιρίας, που θα γνωστοποιείται στον Πελάτη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) είτe μέσω συστημένης επιστολής. Το αυτό ισχύει για τα αιτήματα/αιτήσεις/πληροφορίες κ.λπ. γνωστοποιηθέντα από την Εταιρία στον Πελάτη.

8. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΟ παράρτημα, αφού υπογραφεί από τα Συμβαλλόμενα Μέρη, προσαρτάται στην παρούσα σύμβαση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής.

Η παρούσα σύμβαση υπερισχύει κάθε προηγούμενης συμφωνίας που σχετίζεται με το αντικείμενο της παρούσας.

Σε πίστωση των ανωτέρω συνετάγη η παρούσα και τα παραρτήματα αυτής σε δύο πρωτότυπα και υπεγράφη από τα Μέρη, καθένα από οποία έλαβε από ένα πρωτότυπο.

9. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το μίσθωμα προκαταβάλλεται κατά την υπογραφή του παρόντος και ορίζεται κάθε φορά από την «ΕΤΑΙΡΙΑ». Με τη λήξη της μίσθωσης ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» υποχρεούται στην επιστροφή του εξοπλισμού στην άρτια κατάσταση που παρέλαβε (εξαιρούνται αναλώσιμα τμήματα του εξοπλισμού, όπως π.χ φθορές τάπητα.

«Ο ΠΕΛΑΤΗΣ» δεν δύναται να υπομισθώσει, πωλήσει, παραχωρήσει τη χρήση του «εξοπλισμού» (είτε με τη μορφή άλλης επιχείρησης, νομικού ή ακόμα και φυσικού προσώπου). Η φορτοεκφόρτωση είναι ευθύνη της «προμηθεύτριας».

Δεν υπάρχει κάλυψη:  Σε κάθε περίπτωση: Κλοπή προϊόντων που επαναπωλούνται-Απώλεια λόγω ανειλικρίνειας.-Κλοπή από όχημα, στο οποίο ο «εξοπλισμός» ήταν εκτεθειμένος, χωρίς φύλαξη-Απώλεια που αποκαλύπτεται μετά από απογραφή- Απώλεια που οφείλεται σε δημόσια διαταραχή-Απώλεια εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» ευθύνεται για την καταλληλότητα, ασφάλεια, ασφαλή χρήση, συντήρηση και καθαριότητα του «εξοπλισμού». Σε περίπτωση βλάβης ενημερώνει πρώτα και αμέσως την «ΕΤΑΙΡΙΑ». Ο «υπογράφων – παραλαβών» κατά την παραλαβή «εξοπλισμού»-«προϊόντος» αναγνωρίζει ότι ενημερώθηκε για την ασφάλεια και ορθή λειτουργία του. Δηλώνει ρητά ότι θα χρησιμοποιούνται μόνον από τον ίδιο ή από άτομα που έλαβαν γνώση των σαφών οδηγιών-διαπιστευτηρίων.

Σε περιπτώσεις τραυματισμού ατόμων, ζημίας προσώπων - πραγμάτων που συνδέονται με θέματα ασφάλειας, ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» είναι υπόχρεος να αποζημιώσει όλους τους αιτούντες, φέροντας την απόλυτη ευθύνη και πάσα αστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί κατά τη διάρκεια της μίσθωσης ή από την αγορά. Ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» ευθύνεται για την επιλογή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται.

Όλα τα όργανα γυμναστικής απευθύνονται και είναι αποκλειστικά για οικιακή χρήση, ( ένα – δύο χρήστες). Προσοχή! Για κάθε όργανο που ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας το μέγιστο βάρος χρήστη, πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 kg λιγότερα από το μέγιστο βάρος που αναγράφετε στα χαρακτηριστικά κάθε μηχανήματος.

Τα όργανα γυμναστικής εγκαθίστανται μόνον σε εσωτερικούς χώρους με σωστή φύλαξη, σε θερμοκρασίες  5 – 30 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχει κάλυψη, σε περίπτωση που ο χρήστης είναι υπέρβαρος σε σχέση με τα παραπάνω. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός χρησιμοποιείτε από τρες (3) χρήστες και άνω.

 

Για την σύναψη σύμβασης  θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας,  φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ & ταυτότητας,  τη διεύθυνση στην οποία θα πραγματοποιηθεί η μίσθωση, τον αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. 

 

Τρόποι Πληρωμής και Παραλαβής 

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
  -Μέσω Paypal -Visa - Master card Maestro, American Express

  -Μέσω Eurobank e-commerce. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express  
   (πατήστε εδώ για δείτε την πλήρη λίστα) μέχρι 12 άτοκες στις τιμές μετρητοίς. 
  Άτοκες δόσεις για αγορές από: 
 
Δόσεις  Από
3 150,00€
6 300,00€
12 600,00€


   -Με Αντικαταβολή*: Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ( *Δεν ισχύει για όλες της περιοχές της Ελλάδας)  Διότι δεν εισπράττουν χρήματα όλες οι μεταφορικές εταιρείες για λογαριασμό μας. 

Όροι για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή

Για παραγγελίες που γίνονται με αντικαταβολή ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό που αναγράφεται στην εκάστοτε παραγγελία-απόδειξη λιανικής

Ακύρωση παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη μπορεί να γίνει μέσω e-mail και τηλεφωνικός ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ΔΕΝ έχει αποσταλεί ακόμη η παραγγελία

Ακύρωση της παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη από την αποστολή της μέχρι την παράδοσή της δεν επιτρέπεται, σε αντίθετη δε περίπτωση ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην Power Force Fitness EE  Κάθε ζημία που αυτή υποστεί εξαιτίας της ακύρωσης όπως τα έξοδα αποστολής , αποθήκευσης.

Άρνηση παραλαβής από μέρους του πελάτη  υπεισέρχεται στους όρους και κυρώσεις που αφορούν τις παραγγελίες με αντικαταβολή. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια  Αθηνών.

-Με μετρητά, σε ένα ολοένα αυξανόμενο φυσικό δίκτυο των 2000+  Viva Spots.  Με κωδικό πληρωμής. 

 
   
  
- Με Τραπεζική κατάθεση:

        Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

        IBAN: GR4901101930000019300296290

        Λογαριασμός: 193 002 96 290

 

       Τράπεζα Πειραιώς

        IBAN: GR1601710160006016139874540

        Λογαριασμός: 601 613 987 4540

 

       EUROBANK

        IBAN: GR0902604620000420200345806

        Λογαριασμός: 0026 0462 4202 0034 5806

 

       ALPHABANK

        IBAN: GR3301402390239002002001897

        Λογαριασμός: 239 002 002 001897

       

        Δικαιούχος POWER FORCE FITNESS E.E.

        Στην Αιτιολογία κατάθεσης (για τον δικαιούχο)Απαραίτητος ο αριθμός παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. * Τυχών έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη.

 

  -Μέσω Viva Payments online χρέωση με όλες τις κάρτες έως και 12 άτοκες δόσεις στις τιμές μετρητοίς!.
   Άτοκες δόσεις για αγορές από:
Δόσεις  Από
3 150,00€
6 300,00€
12 600,00€


  -Με Πληρωμή στο κατάστημα. Έως και 36 Δόσεις.(Visa - Master card - Diners)

  -Με Τηλεφωνική χρέωση πιστωτικής.  Έως και  36 Δόσεις * (απαραίτητη φωτοτυπία ταυτότητας και κάρτας )

  -Με I Bank POS Πληρώστε με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας με κάρτα και  απόλυτη ασφάλεια
αποδοχή και εξυπηρέτηση όλων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών των Διεθνών Οργανισμών MasterCard, VISA, Maestro και JCB-Ο τρόπος πληρωμής I-Bank Pos είναι  διαθέσιμος μόνο για Αθήνα – Πειραιά & προάστια. * Εξαιρούνται οι κάρτες American Express & Diners.
 
ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ
 
1- Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων μας με (COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ) και καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.
Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier σε 1 -3 εργάσιμες και με μεταφορική 2 - 7 εργάσιμες.

 
 - Εάν επιθυμείτε  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημα μας που βρίσκετε επί της Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75

*  Πριν από κάθε παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

- Για παραγγελίες online με παραλαβή από το κατάστημα ενημερώνεστε άμεσα για την επάρκεια  και για το χρόνο παραλαβής από το κατάστημα μας!

-Για παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα που είναι πληρωμένη μεσω τραπέζης απαραίτητο το αποδεικτικό κατάθεσης

2- Σε περίπτωση μεγάλου όγκου όπως (ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ- ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ) τότε η παράδοση γίνετε μέσω Μεταφορικής και έπειτα τηλεφωνικού ραντεβού  μαζί σας .
 
3- Για εντός αττικής επικοινωνούμε μαζί σας 1 ημέρα πριν ,ενώ για εκτός αττικής  1-2 ημέρες πριν για παράδοση. 
  - Δωρεάν αποστολή σε όλα τα προϊόντα από 25kg και άνω (Ισχύει για παράδοση Αθήνα - Πειραιά)
    Τα όρια  Αθήνα - Πειραιά ορίζονται: Πέραμα | Χαϊδάρι | Αχαρναί | Αγ. Στέφανος | Εκάλη | Πεντέλη | Γέρακας | Βουλιαγμένη.
    Τα υπόλοιπα μέρη ανήκουν  στον τρόπο αποστολής  Υπόλοιπο Αττικής μαζί με  τα Νησιά του Αργοσαρωνικού.   
-Για αγορές 600,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πανελλαδικά Ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.
*(Ισχύει  μόνο για αγορές εντός Ελλάδος)
 
 - Ελάχιστα μεταφορικά 5,00€ * (Ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες έως 599,99€ & αναλόγως βάρους και όγκου)
 - ( η χρέωση γίνετε ανάλογα με τον όγκο -βάρος των προϊόντων) .
 
4- Παρακαλούμε να βρίσκεσθε στον χώρο παράδοσης που έχετε συμφωνήσει για την δική σας  καλύτερη εξυπηρέτηση .
 
5- Η παραγγελία σας θα παραδίδεται από δευτέρα εώς Παρασκευή 10.00 πμ -18.00 μμ εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 
6- Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%
 
7- Η παράδοση των  προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. ( εξαιρούνται προίόντα που αποστέλλονται με Courier ).

- Επίσης μπορείτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να γίνει παράδοση - συναρμολόγηση  στον χώρο που θέλετε με επιπλέον χρέωση. (πχ. Σαλόνι- όροφο-  κ.α.λ)
 
-Όλα τα Όργανα Γυμναστικής  παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία
 
8- ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  
Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα ( 25-35 εργάσιμες ) ανάλογα το είδος για να έρθει στα χέρια σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται προκαταβολή για την καταχώρηση της παραγγελίας σας το 70% .

9- Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την εταιρεία μας,στα τηλ. 2104122565 ( 6 γραμμές )

10- Η powerForce.gr σας εγγυάται ασφαλείς συναλλαγές κατά την σύνδεση σας μέσω κρυπτογράφησης στα 128bit. Η κρυπτογράφηση που κρύβεται πίσω από το πιστοποιητικό SSL, επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο. Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων όπως στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία πιστωτικών καρτών. Οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορεί μία τρίτη πηγή να τις υποκλέψει ή να τις διαβάσει. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο και διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα υποκλοπής, αλλοίωσης ή πλαστογράφησης τους.

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Vicky Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες

 • Κατασκευαστής: Diadora Rent
 • Κωδικός Προϊόντος: RENT-VICKYCROSS
 • Διαθεσιμότητα: Καλέστε για Διαθεσιμότητα
 • 160,00€
 • 50,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Κάντε κλικ για να σας καλέσουμε

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ένας εκπρόσωπος μας είναι διαθέσιμος στο: 2104122565

Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή 09:00-20:00

                 Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο 09:00-15:00

Δωρεάν Μεταφορικά από 25kg

και άνω για Αθήνα - Πειραιά & από 600€  Χωρίς εξαιρέσεις σε όλα τα προϊόντα Πανελλαδικά

Αξιολογήσεις πελατών

Λένε για μας ''Εντυπωσιάστηκα από το χρόνο εξυπηρέτησης αλλά και τον επαγγελματισμό τους. Αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία/παραγγελία, έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα ενημέρωσης καθιστώντας τους αξιόπιστους.'' Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ετικέτες: diadora, vicky, cross, ελλειπτικά, μηχανήματα, de-vickycross ελλειπτικά, μηχανήματα ελλειπτικά, μηχανήματα μόνο, για, ενοικίαση, για, (3), μήνες προς (2) μόνο, ενοικίαση, για, μήνες, ελλειπτικά