Menu
Your Cart

Χρήσιμα άρθρα - Blog RSS Feed

07 Jun SUP: Η ιδανική καλοκαιρινή προπόνηση
admin 0 149
Το Stand Up Paddling ή εν συντομία SUP είναι ίσως το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο έχοντας ήδη αποκτήσει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές. Το δημοφιλές αυτό καλοκαιρινό σπορ "γεννήθηκε" πριν από εκατοντάδες χρόνια στην Πολυνησιακή Χαβάη αλλά εξελίχθηκε ραγδαία τα τελευταία χρόνια στον κόσμο των υδάτινων σπορ καθώς συνδυάζει μια Full-Body προπόνηση μαζί με διασκέδαση, ενώ απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών ανεξαρτήτου φύλου καθώς δεν χρειάζονται γνώσεις ή ιδιαίτερα σωματικά προσόντα για την χρήση της σανίδας. Μέσω της όρθιας κωπηλασίας το σώμα ενεργοποιεί όλες τις μυϊκές ομάδες τ..
09 Oct Μαγνητική Κωπηλατική Vs Κωπηλατική Αέρα
admin 0 3917
Ένα μεγάλο ερώτημα των ημερών είναι "ποιες είναι πραγματικές διαφορές μιας μαγνητικής κωπηλατικής με μια μαγνητική αέρα (Air Rower) καθώς στην χρήση μοιάζουν ακριβώς ίδιες". Ενώ και με τις 2 γυμνάζουμε ακριβώς τις ίδιες μυϊκές ομάδες κάνοντας σχεδόν την ίδια κίνηση, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές....Κωπηλατική ΑέραΟι κωπηλατικές αέρα προσφέρουν πολύ δυνατή και smooth ροή κατάλληλη για κάθε τύπο άσκησης. Το εύρος τιμών καλύπτει την πλειοψηφία των ασκούντων είτε ψάχνουν για κάποιο οικονομικό μοντέλο, είτε κάποιο επώνυμο προϊόν με καλύτερες προδιαγραφές.  Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μιας κ..
08 Nov Τι σημαίνει οικιακή χρήση για όλα τα όργανα γυμναστικής
leo 0 2255
  Οικιακή χρήση σημαίνει ότι κάθε όργανο γυμναστικής προορίζεται για ένα έως τρία άτομα το πολύ 4 δηλαδή για μία οικογένεια. Άτυπα θα μπορούσαμε να τα χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες η μία κατηγορία αφορά ελαφριά χρήση και η δεύτερη βαριά χρήση. Αυτό θα καθοριστεί από τις ώρες λειτουργίας εβδομαδιαίως όταν λοιπόν θέλουμε ένα όργανο γυμναστικής να κάνουμε 2 h την ημέρα κάθε μέρα επτά ημέρες την εβδομάδα δεν μας καλύπτει ένα μηχάνημα το οποίο είναι φτιαγμένο για ελαφριά χρήση.Όταν λέμε ελαφριά χρήση εννοούμε 4  με 6 h την εβδομάδα. Ένας σημαντικός παράγοντας που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι μπορε..
01 Sep Αξίζει να επισκευάσω τον παλιό μου διάδρομο?
leo 0 11736
 Είναι γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία οι διάδρομοι γυμναστικής  πωλούνται πλέον σε χαμηλότερη τιμή, σε αυτό βοήθησε και το ευρώ σε σχέση με το δολάριο που γίνονται οι συναλλαγές στις χώρες κατασκευής των διαδρόμων γυμναστικής. Ας δούμε όμως μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο δίλημμα που έχετε αυτήν την στιγμή ‘’να επισκευάσω τον παλιό μου διάδρομο ή να αγοράσω έναν καινούριο’’. Οι περισσότεροι διάδρομοι της προηγούμενης δεκαετίας  ήταν στιβαρές κατασκευές με δυνατούς κινητήρες καλή δομή καλωδίωσης και καντράν καθώς και πολύ καλά συγκολλημένα πλαίσια ( σκελ..
16 Jan Πως να επιλέξω διάδρομο γυμναστικής - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
admin 0 41818
 Ο κατάλληλος διάδρομος γυμναστικής μπορεί να γίνει ο ιδανικός σας «σύντροφος» βοηθώντας σας να χάσετε κιλά και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Αυτός ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη “value for money” επιλογή, ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικούς «τύπους» διαδρόμων .Το άρθρο χωρίζεται σε 2 διαφορετικά μέρη, το πρώτο περιέχει πολύ σημαντικές πληροφορίες-συμβουλές αγοράς οι οποίες θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, κατανοώντας καλύτερα της προδιαγραφές που πρέπει ένας διάδρομος ανάλογα με τις ανάγκες σας πάντα. Το δεύτερο μέρος εξηγεί αναλυτικά την σημασία κάθε..
21 Sep Το ήξερες ότι υπάρχει κωπηλατική νερού;
leo 0 10242
Η κωπηλατική μηχανή είναι το τέλειο μηχάνημα αερόβιας άσκησης καθώς προσφέρει η κωπηλατική είναι υψηλού επιπέδου εκγύμναση και ενδυναμώνοντας την πλειονότητα των μυών του κορμού (δίνοντας έμφαση στην πλάτη και των ποδιών ), ενώ παράλληλα γυμνάζει αποτελεσματικά το καρδιαγγειακό. Σαν γενικό συμπέρασμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κωπηλατική είναι το μηχάνημα που βάζει φωτιά στις θερμίδες και στο λίπος. Μέχρι στιγμής έχουμε δει κωπηλατικές μηχανές που λειτουργούν με μαγνητικό-ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης ή ακόμα και με την βοήθεια του αέρα (Air Resistance Technology). Όμως για τους πραγμα..
30 Jun Μάθε γιατί πρέπει να αγοράσεις σκίαστρο παραλίας
admin 0 3456
Όσο η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει και ο ήλιος γίνεται εχθρός αντί για σύμμαχος, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, η ανάγκη για προστασία του δέρματός μας από την ηλιακή ακτινοβολία γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.Η «νέα μόδα» στην παραλία είναι τα σκίαστρα παραλίας που τείνουν να αντικαταστήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις τις κλασικές ομπρέλες καθώς προσφέρουν καλύτερη σκιά και μεγαλύτερη σταθερότητα απέναντι στον άνεμο.Τα σκίαστρα παραλίας της TerraNation που θα βρείτε στο κατάστημα μας διαθέτουν μοναδικούς αυτόματους μηχανισμό ανοίγματος-κλεισίματος για εύκολο και γρήγορο «στήσιμο». Μεγάλα ..
19 May Αδύνατοι το καλοκαίρι με αερόβια στο σπίτι
admin 0 2666
Με τον υδράργυρο να φτάνει στο κόκκινο για ακόμα ένα καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι δεν ευνοούνται οι αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους καθώς οι ακτίνες του ηλίου μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση σας και γενικότερα την υγεία σας. Η ιδανικότερη λύση για κάποιον που δεν του αρέσει να χάνει προπονήσεις, είναι ένα όργανο γυμναστικής για το σπίτι που προσομοιώσει την γυμναστική σας, προσφέροντας τα ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα. Ακολουθεί μια λίστα με τα προτερήματα ενός οργάνου γυμναστικής για το σπίτι (διάδρομος γυμναστικής, ποδήλατο, ελλειπτικό)                                   ..
06 May Μάθε πως να διαλέξεις ομπρέλα παραλίας
admin 0 11957
Το καλοκαίρι πλησιάζει και σύντομα μικροί και μεγάλοι θα ξεχυθούν στις όμορφες παραλίες της χώρας μας προκειμένου να δροσιστούν και να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Η έκθεση μας στον ήλιο μας προσφέρει άφθονη βιταμίνη D , που συνθέτεται από όταν το δέρμα μας όταν εκτίθεται στην ηλιακή ακτινοβολία , και μάλιστα ο ήλιος είναι αυτός που μας εξασφαλίζει τη βιταμίνη σε ποσοστό 90%, ενώ μόλις το 10% της πρόσληψης προέρχεται από τη διατροφή μας. Επίσης αναμφισβήτητα το μαύρισμα που μας «προσφέρει» ο ήλιος είναι πολύ όμορφο αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνο, ..
13 Apr Πώς θα χάσετε τα κιλά του Πάσχα
admin 0 2464
Το Πάσχα είναι μια «αμαρτωλή» περίοδος όπου πολλοί άνθρωποι, παίρνουν παραπάνω κιλά λόγω της υπερκατανάλωσης τροφών πλούσιων σε θερμίδες που ακολουθεί μετά την περίοδο της νηστείας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς θα τα χάσετε πριν έρθει το καλοκαίρι.                                                     Πίνετε πολύ νερό: Πολλοί άνθρωποι συχνά μπερδεύουν τη δίψα με την πείνα, οπότε επόμενη φορά που θα αισθανθείτε να πεινάτε πιείτε ένα ποτήρι νερό πρώτα. Επίσης βοηθάει πάρα πολύ να πίνετε νερό και κατά την διάρκεια του γεύματος ώστε να γεμίσει πιο γρήγορα το στομάχι σας. Θέστε ρε..
15 Mar πως να ευθυγραμμίσετε τον τάπητα στο Διάδρομο σας
admin 0 20571
 Πολλές φορές έχουμε χαραμίσει  τον χρόνο μας για να κάνουμε στην ουσία κάτι πολύ απλό αλλά μας φαντάζει πολύ δύσκολο.Με το παρακάτω video θα καταλάβετε αμέσως πια είναι η λογική στην ευθυγράμμιση του τάπητα ενός ηλεκτρικού διαδρόμου.Στην ουσία αποτελείτε από δύο ράουλα ένα εμπρός και ένα πίσω τα οποία θα πρέπει να είναι πάντα παράλληλα για να γυρνάει στην ευθεία ο ιμάντας του διαδρόμου!Είναι πολύ βασικό για την σωστή λειτουργία του Διαδρόμου να είναι σε σωστή θέση το ταπέτο και να έχει την σωστή λίπανση όποτε χρειάζεται ( συνήθως κάθε 10 - 15 ώρες λειτουργίας ).  ..
24 Feb Διατροφή για αρχαρίους
admin 0 2586
Μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τα οποία μπορούν να διατηρούνται, να αναπτύσσονται και να τρέφονται τα κύτταρα του σώματος του ανθρώπου. Και ενώ χρειάζεται χρόνο για να βρείτε τον σωστό διατροφικό συνδυασμό για το σώμα σας, σας προσφέρουμε κάποιες συμβουλές για να μπείτε στον «σωστό δρόμο» . Νερό Το νερό αποτελεί τον καλύτερο σας σύμμαχο, καθώς είναι το θεμέλιο μιας υγιεινής διατροφής. Καθαρίζει το σώμα σας από τις ,βοηθά το σώμα να μεταβολίσει το λίπος και βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών όπως είναι η βιταμίνε..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 80 (7 Σελ.)

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ