Σίγουρα, μπορεί να νιώσετε πιο αργό τρέξιμο σε διάδρομο κατά τη διάρκεια του χειμώνα από ό, τι αν κάνατε το jogging  σας στην εκτός. Αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να πάρετε περισσότερα οφέλη από τον τρέξιμο στο διάδρομο συγκριτικά με το τρέξιμο σε έδαφος με κλίση. Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τα αθλητικά παπούτσια σας και να οργανώσετε το τρέξιμο στο σπίτι, ώστε να σας βρει η άνοιξη σε πλήρη ετοιμότητα. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές παρακάτω, για γυμναστείτε με πρόγραμμα  και να παρακολουθείτε το ρυθμό σας, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να σπάσετε τα όριά σας.
 
Προχωρήστε δοκιμάζοντας
Επωφεληθείτε από το όφελος της σταθερότητας: στο τρέξιμο σε διάδρομο έχετε τον καρδιακό σας  ρυθμό και τα στατιστικά της προπόνησής σας στα χέρια σας, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο στην ένταση προσπάθειας  και την ταχύτητα. Δοκιμάστε σε οποιαδήποτε προπόνηση: να αυξήσετε την κλίση σας  για το πρώτο διάστημα. Κλείστε με μια προκλητική κίνηση κλίση που παίρνει το ρυθμό. "Αν κάποιος τρέχει στο 1% κλίση και ένα άλλο άτομο που αναμιγνύει-και τρέχει σε ένα 1% -3% κλίση σε, το δεύτερο πρόσωπο που τρέχει με κλίση πρόκειται πιθανώς να έχει περισσότερη ένταση και να έχει μια καλύτερη προπόνηση», λέει ο Hadfield, προπονητής και συγγραφέας Τρέξιμο για τους όλους: ένα σχέδιο Κοινής λογικής  για αλλαγή της ζωής σας με το τρέξιμο. Για να μην αισθάνεστε σαν χαμένοι  χρησιμοποιήστε σταθερή δυναμική του διαδρόμου ως κίνητρο για να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα κλίσης ή μια προπόνηση με  διάστημα.
 


Πρόγραμμα Ροής
Μην πηγαίνετε όλοι έξω. "Είναι ένα πράγμα να φτάνεις τον εαυτό σου στα άκρα, αλλά μπορείτε να πάρετε πραγματικά μια καλύτερη προπόνηση όταν συντονιστείτε με το τι συμβαίνει στο σώμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας," λέει ο Hadfield. Αν προέρχεστε από μια δύσκολη μέρα από το τρέξιμο στο διάδρομο, αν κάνετε μια προπόνηση με μεγάλη κλίση θα προκαλέσετε περαιτέρω κόπωση και βάρος. Αντ 'αυτού, να ανεβάστε τις  προπονήσεις έντασης, και ρυθμίστε εναλλάξ τη ροή μεταξύ σκληρής και εύκολης προπόνησης για να αποφευχθεί το χτύπημα σε ένα σημείο της φθίνουσας απόδοσης. Ακολουθήστε μια προπόνηση με κλίση σε συνδυασμό  με εύκολη μέρα σε επίπεδο έδαφος.