Ποδήλατα προς Ενοικίαση

Ποδήλατα προς Ενοικίαση
Νέο!
Ενοικιάστε σήμερα ένα Ποδήλατο Γυμναστικής από την μοναδική υπηρεσία που σας προσφέρει το PowerForce.gr
Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα πόδηλατα γυμναστικήςΚάντε τώρα την κράτησή σας εύκολα και γρήγορα.
Όλα τα Ποδήλατα Γυμναστικής, έρχονται στο χώρο σας αφού έχουν δεχθεί έλεγχο-service ενώ μετρούν λίγες ώρες χρήσης.
Δοκιμάστε πρίν αγοράσετε!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Μόνο για  Ενοικίαση  Ποδήλατο Diadora Melody -36%

Μόνο για Ενοικίαση Ποδήλατο Diadora Melody

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ  Diadora Melody  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑ-Ελκυστικό σχεδιασμό και καλές επιδόσεις χάρη στα 6 kg του τροχού. Και «είναι δυνατόν να ρυθμίσετε χειροκίνητα τα επίπεδα αντίστασης των 8 (μαγνητικά).Το κάθισμα είναι ρυθμιζόμενο οριζόντια και κάθετ..

62,00€ 39,90€

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Lilly -53%

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Lilly

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο LillyΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Diadora Ποδήλατο Lilly  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΤο ποδήλατο Diadora Lilly σχεδιάστηκε για χρήστες με περιορισμένο χώρο Που θέλουν να κάνουν προπόνηση με ασφάλεια, Ιδανικό προϊόν για αρχάριους. Γυμνάστ..

85,00€ 39,90€

Μόνο για Ενοικίαση  Ποδήλατο Diadora Easy Bike Plus -68%

Μόνο για Ενοικίαση Ποδήλατο Diadora Easy Bike Plus

 Μόνο για Ενοικίαση   Easy Bike Plus Ενοικιάστε σήμερα κιόλας το  Easy Bike Plus  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΤο Diadora Easy Bike Plus είναι το μοναδικό επώνυμο αναδιπλούμενο ποδήλατο της αγοράς, για όσους θέλ..

130,00€ 42,00€

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο  Maggy -50%

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Maggy

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Diadora Ποδήλατο  Maggy    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑ- Ηρθε το νέο  Ποδήλατο γυμναστικής Diadora Maggy  με  6 kg βάρος  τροχού. Και «είναι δυνατόν να ρυθμίσετε χειροκίνητα τα επίπεδα αντίστασης των 8 (μαγνητικά). ..

99,00€ 49,90€

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Spin bike Tour 18 -61%

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Spin bike Tour 18

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Diadora  Spin Bike Tour 18  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑ-Η νέα άφιξη στα spin bikes από την Diadora.με μοναδικό design και εργονομικό σχήμα του καθίσματος,από εξαιρετικής ποιότητας υλικό,ρυθμιζόμενο οριζόντια και κάθετα έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλους τους τ..

140,00€ 55,00€

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ  Ποδήλατο  Diadora Prestige -27%

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Ποδήλατο Diadora Prestige

 Diadora Prestige Μόνο ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Η παράδοση ισχύει μόνο για Αθήνα-προάστια  Diadora Prestige, από τα πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή. Στιβαρή κατασκευή με μέγιστο βάρος χρήστη 120 kg, με τροχό 8 kg..

79,00€ 58,00€

Μόνο Για Ενοικίαση Diadora Spin Bike Road 18 -70%

Μόνο Για Ενοικίαση Diadora Spin Bike Road 18

Μόνο Για Ενοικίαση Diadora Spin Bike Road 18 Ενοικιάστε σήμερα κιόλας το Diadora Spin Bike Road 18  ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ------ Η παράδοση ισχύει μόνο για Αθήνα-προάστια Τα πλεονεκτήματα της προπόνησης  Spinning!..

199,00€ 59,00€

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Silver -39%

Μόνο για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Silver

Μόνο για Ενοικίαση  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑ- Το νέο ποδήλατο Silver  της Diadora  χαρακτηρίζετε για το σχήμα του πλαισίου που διευκολύνει την πρόσβαση σε αυτό χάριν στον ειδικό σχεδιασμό που έχει, μπορεί να εξυπηρέτηση χρήστες που δεν μπορούν να ..

99,00€ 60,00€

Μόνο Για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Γυμναστικής  Lux Νέο! -76%

Μόνο Για Ενοικίαση Diadora Ποδήλατο Γυμναστικής Lux

Ενοικιάστε σήμερα κιόλας το  Στατικό Μαγνητικό ποδήλατο γυμναστικής Diadora Lux  ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΤο ποδήλατο γυμναστικής Diadora LUX, Είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της Diadora για το 2013. Στιβαρή κατασκευή με μέγιστο βάρος χρή..

269,00€ 65,00€