Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τηλεφωνική παραγγελία

Pegasus Πολυόργανο JX-925 με Σύστημα Smith
-14%

Αξιολογήσεις πελατών

Λένε για μας ''Εντυπωσιάστηκα από το χρόνο εξυπηρέτησης αλλά και τον επαγγελματισμό τους. Αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία/παραγγελία, έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα ενημέρωσης καθιστώντας τους αξιόπιστους.'' Διαβάστε περισσότερα εδώ

Pegasus Πολυόργανο JX-925 με Σύστημα Smith

Πολυόργανο Pegasus JX-925 με Σύστημα Smith

Το Pegasus JX-925 είναι ένα μηχάνημα πολλαπλών ασκήσεων και δυνατοτήτων. Επιτρέπει ταυτόχρονη άσκηση σε μέχρι και 3 διαφορετικούς χρήστες, ενώ σας βοηθά να εκτελέσετε ασκήσεις που κανονικά θα χρειάζονταν αρκετά διαφορετικά μηχανήματα, σε μία συμπαγή μονάδα. Ενδεικτικά, μπορείτε να εκτελέσετε πιέσεις και εκτάσεις στήθους, εκτάσεις ποδιών, κάμψεις δικέφαλων, χαμηλή κωπηλατική, πιέσεις τρικέφαλων, πιέσεις ώμων, ροκανίσματα κοιλιακών, έλξεις στο μονόζυγο ή ασκήσεις με την τροχαλία πλάτης.

Από τη μια πλευρά έχετε μία πλήρως λειτουργική θέση για καθιστές πιέσεις στήθους και pec deck, απλώς χρησιμοποιώντας τον πύρο για την επιλογή βάρους. Πάνω από το κεφάλι σας υπάρχει μία τροχαλία πλάτης για να δουλέψετε πολλούς διαφορετικούς μύες και μπροστά σας υπάρχει μία ρυθμιζόμενη πρέσα ποδιών 40 μοιρών.

Και αν αυτά δεν αρκούν, στην άλλη του πλευρά το JX-DS925 περιλαμβάνει επίσης μονόζυγο, πλήρως ρυθμιζόμενο σύστημα crossover και φυσικά μηχανή Smith για όσους ζητούν προπόνηση ελευθέρων βαρών με ασφάλεια. Με αυτές τις τρεις προσθήκες, μπορείτε να εκτελέσετε σχεδόν οποιαδήποτε άσκηση!

Χαρακτηριστικά

Το νέο Πολυμηχάνημα JX-925 της Σειράς Δυναμικής Pegasus® είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνει λειτουργική μηχανή smith, διπλό σύστημα crossover με ρύθμιση κατά ύψος, μονόζυγο, λειτουργία πρέσας ποδιών, σύστημα πολυοργάνου με συνολικό βάρος 65 κιλών σε πλάκες και 6 διαφορετικά προσαρτήματα για να σας προσφέρει έναν πραγματικά τεράστιο αριθμό ασκήσεων, σε μία ευέλικτη μονάδα.

Μηχανή Smith


Η μηχανή Smith του JX-925 είναι ομαλή στην κίνηση και εύκολη στη χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένα ρουλεμάν, τα οποία κυλούν κατά μήκος της ράβδου-οδηγού. Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να προπονηθεί με ασφάλεια, αλλά και να κρατά τη σωστή στάση κατά την άσκηση. Απλά φορτώστε τους δίσκους βάρους σας και ξεκινήστε ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης με ασκήσεις όπως squats και πιέσεις στήθους σε πάγκο. Με μία μηχανή smith μπορείτε να σηκώσετε βαριά φορτία με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα διότι το σύστημα σας υποστηρίζει πάντα, κάτι που σας βοηθά να συγκεντρωθείτε στην ανύψωση του βάρους αντί στο χειρισμό της μπάρας.

Διπλό Σύστημα Crossover


Οι ασκήσεις Crossover είναι πολύ σημαντικές για όποιον επιθυμεί να στοχεύσει συγκεκριμένους μύες είτε για αποκατάσταση μετά από χειρουργείο, είτε για γενικότερη μυϊκή ενδυνάμωση. Το JX-925 χρησιμοποιεί συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με περισσότερα από 900 κιλά αντοχή έλξης. Οι τροχαλίες του συστήματος είναι ρυθμιζόμενες κατά ύψος σε 20 διαφορετικές θέσεις. Εκτελέστε πιέσεις τρικεφάλων και στη συνέχεια, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απλά προσαρμόστε τις τροχαλίες προς τα κάτω για να εκτελέσετε έλξεις δικεφάλων. Η ευελιξία του μηχανήματος και η ευκολία των ρυθμίσεων κάνει τα super sets εύκολη υπόθεση.


Πρέσα Ποδιών


Το JX-925 διαθέτει στο μπροστινό του μέρος ένα ενσωματωμένο εξάρτημα για πιέσεις ποδιών, για την ολική εκγύμναση των τετρακεφάλων και των κνημών σας.

Το φορτίο ρυθμίζεται εύκολα από τις πλάκες βάρους του πολυοργάνου, ενώ η θέση των ποδιών ρυθμίζεται κατά ύψος ώστε να προσαρμόζεται στο σωματότυπο του χρήστη.


6 Προσαρτήματα


Αυτό το πολυμηχάνημα είναι εξοπλισμένο με συνολικά 6 προσαρτήματα, με τα οποία αποκτάτε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ασκήσεις. Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνονται:

2 χειρολαβές για crossover, 1 λαβή σχήματος "V",  1 σχοινί τρικεφάλων, 1 δέστρα αστραγάλου και 1 μικρή ίσια μπάρα. Τέλος, για την καλύτερη προστασία του αυχένα και για την άνεσή σας, η μπάρα της μηχανής Smith περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι μπάρας.

Συνοπτικά

 • Πλαστικοποιημένα βάρη 65 κιλών (σε πλάκες)
 • Διαθέτει πλέγμα προστασίας βαρών
 • Στιβαρή κατασκευή σκελετού με διαστάσεις 50x50x1.5 χιλιοστά
 • Διαθέτει συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου με αντοχή έως 900 κιλά
 • Ενσωματωμένη μηχανή Smith
 • Ενσωματωμένη λειτουργία Crossover
 • Ενσωματωμένη λειτουργία πρέσας ποδιών
 • Ενσωματωμένο μονόζυγο
 • Τροχαλίες με ρουλεμάν για βέλτιστη κύλιση του φορτίου κατά την άσκηση
 • Μαξιλάρια εξαιρετικής ποιότητας δερματίνης και πάχους 5 εκατοστών
 • Φινίρισμα με ηλεκτροστατική βαφή
 • Παρέχει 6 προσαρτήματα: δέστρα αστραγάλου, μικρή ίσια μπάρα, λαβή "V", σχοινί τρικεφάλων, δύο μονές λαβές και ένα μαξιλάρι μπάρας ώστε να έχετε μεγαλύτερη ποικιλία και άνεση στην προπόνησή σας
 • Διαθέτει δύο καλύμματα για τις άκρες της μπάρας για την περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε Ολυμπιακούς Δίσκους
 • Ενδεικτικές ασκήσεις: πιέσεις και εκτάσεις στήθους, πιέσεις ποδιών, pec deck, κάμψεις και έλξεις δικέφαλων, χαμηλή κωπηλατική, πιέσεις τρικέφαλων, πιέσεις ώμων, ροκανίσματα κοιλιακών, έλξεις στο μονόζυγο ή ασκήσεις με την τροχαλία πλάτης
 • Μέγιστο φορτίο για το σύστημα Smith: 125 κιλά
 • Μέγιστο βάρος ασκούμενου: 135 κιλά
 • Διαστάσεις (Συναρμολογημένο):  245 (Μ) x 215 (Π) x 220 (Υ) εκατοστά
 • Συνδυάστε το με έναν από τους πάγκους μας για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία στην προπόνηση!

Συμπεριλαμβανόμενα Προσαρτήματα

 • Δέστρα αστραγάλου
 • Μικρή ίσια μπάρα
 • Σχοινί τρικέφαλων
 • Λαβή σχήματος "V"
 • 2 μονές Λαβές
 • Προστατευτικό μαξιλάρι μπάρας Smith

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 

   Όλα τα όργανα γυμναστικής παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευσία. Εάν επιθυμείτε Συναρμολόγηση - μεταφορά σε κάποιο όροφο, αφήστε μήνυμα στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος

           

 *(Η Συναρμολόγηση Ισχύει μόνο για Αθήνα και γύρω περιοχές)

Τρόποι Πληρωμής και Παραλαβής 

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 
  -Μέσω Paypal -Visa - Master card Maestro, American Express

  -Μέσω Eurobank e-commerce. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express  
   (πατήστε εδώ για δείτε την πλήρη λίστα) μέχρι 12 άτοκες στις τιμές μετρητοίς. 
  Άτοκες δόσεις για αγορές από: 
 
Δόσεις  Από
3 150,00€
6 300,00€
12 600,00€


   -Με Αντικαταβολή*: Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ( *Δεν ισχύει για όλες της περιοχές της Ελλάδας)  Διότι δεν εισπράττουν χρήματα όλες οι μεταφορικές εταιρείες για λογαριασμό μας. 

Όροι για παραγγελίες με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή

Για παραγγελίες που γίνονται με αντικαταβολή ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό που αναγράφεται στην εκάστοτε παραγγελία-απόδειξη λιανικής

Ακύρωση παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη μπορεί να γίνει μέσω e-mail και τηλεφωνικός ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ΔΕΝ έχει αποσταλεί ακόμη η παραγγελία

Ακύρωση της παραγγελίας εκ μέρους του πελάτη από την αποστολή της μέχρι την παράδοσή της δεν επιτρέπεται, σε αντίθετη δε περίπτωση ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλλει στην Power Force Fitness EE  Κάθε ζημία που αυτή υποστεί εξαιτίας της ακύρωσης όπως τα έξοδα αποστολής , αποθήκευσης.

Άρνηση παραλαβής από μέρους του πελάτη  υπεισέρχεται στους όρους και κυρώσεις που αφορούν τις παραγγελίες με αντικαταβολή. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια  Αθηνών.

-Με μετρητά, σε ένα ολοένα αυξανόμενο φυσικό δίκτυο των 2000+  Viva Spots.  Με κωδικό πληρωμής. 

 
   
  
- Με Τραπεζική κατάθεση:

        Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

        IBAN: GR4901101930000019300296290

        Λογαριασμός: 193 002 96 290

 

       Τράπεζα Πειραιώς

        IBAN: GR1601710160006016139874540

        Λογαριασμός: 601 613 987 4540

 

       EUROBANK

        IBAN: GR0902604620000420200345806

        Λογαριασμός: 0026 0462 4202 0034 5806

 

       ALPHABANK

        IBAN: GR3301402390239002002001897

        Λογαριασμός: 239 002 002 001897

       

        Δικαιούχος POWER FORCE FITNESS E.E.

        Στην Αιτιολογία κατάθεσης (για τον δικαιούχο)Απαραίτητος ο αριθμός παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. * Τυχών έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη.

 

  -Μέσω Viva Payments online χρέωση με όλες τις κάρτες έως και 12 άτοκες δόσεις στις τιμές μετρητοίς!.
   Άτοκες δόσεις για αγορές από:
Δόσεις  Από
3 150,00€
6 300,00€
12 600,00€


  -Με Πληρωμή στο κατάστημα. Έως και 36 Δόσεις.(Visa - Master card - Diners)

  -Με Τηλεφωνική χρέωση πιστωτικής.  Έως και  36 Δόσεις * (απαραίτητη φωτοτυπία ταυτότητας και κάρτας )

  -Με I Bank POS Πληρώστε με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας με κάρτα και  απόλυτη ασφάλεια
αποδοχή και εξυπηρέτηση όλων των χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών των Διεθνών Οργανισμών MasterCard, VISA, Maestro και JCB-Ο τρόπος πληρωμής I-Bank Pos είναι  διαθέσιμος μόνο για Αθήνα – Πειραιά & προάστια. * Εξαιρούνται οι κάρτες American Express & Diners.
 
ΠΩΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΥ
 
1- Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων μας με (COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ) και καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.
Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier σε 1 -3 εργάσιμες και με μεταφορική 2 - 7 εργάσιμες.

 
 - Εάν επιθυμείτε  Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από το κατάστημα μας που βρίσκετε επί της Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 292, Καλλιθέα 176 75

*  Πριν από κάθε παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να επικοινωνείτε με την εξυπηρέτηση πελατών για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε.

- Για παραγγελίες online με παραλαβή από το κατάστημα ενημερώνεστε άμεσα για την επάρκεια  και για το χρόνο παραλαβής από το κατάστημα μας!

-Για παραλαβή παραγγελίας από το κατάστημα που είναι πληρωμένη μεσω τραπέζης απαραίτητο το αποδεικτικό κατάθεσης

2- Σε περίπτωση μεγάλου όγκου όπως (ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ- ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ) τότε η παράδοση γίνετε μέσω Μεταφορικής και έπειτα τηλεφωνικού ραντεβού  μαζί σας .
 
3- Για εντός αττικής επικοινωνούμε μαζί σας 1 ημέρα πριν ,ενώ για εκτός αττικής  2 ημέρες πριν για παράδοση. 
  - Δωρεάν αποστολή σε όλα τα προϊόντα από 25kg και άνω (Ισχύει για παράδοση Αθήνα - Πειραιά)
    Τα όρια  Αθήνα - Πειραιά ορίζονται: Πέραμα | Χαϊδάρι | Αχαρναί | Αγ. Στέφανος | Εκάλη | Πεντέλη | Γέρακας | Βουλιαγμένη.
    Τα υπόλοιπα μέρη ανήκουν  στον τρόπο αποστολής  Υπόλοιπο Αττικής μαζί με  τα Νησιά του Αργοσαρωνικού.   
-Για αγορές 600,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πανελλαδικά Ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.
*(Ισχύει  μόνο για αγορές εντός Ελλάδος)
 
 - Ελάχιστα μεταφορικά 5,00€ * (Ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες έως 599,99€ & αναλόγως βάρους και όγκου)
 - ( η χρέωση γίνετε ανάλογα με τον όγκο -βάρος των προϊόντων) .
 
4- Παρακαλούμε να βρίσκεσθε στον χώρο παράδοσης που έχετε συμφωνήσει για την δική σας  καλύτερη εξυπηρέτηση .
 
5- Η παραγγελία σας θα παραδίδεται από δευτέρα εώς Παρασκευή 10.00 πμ -18.00 μμ εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 
6- Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%
 
7- Η παράδοση των  προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου. ( εξαιρούνται προίόντα που αποστέλλονται με Courier ).

- Επίσης μπορείτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να γίνει παράδοση - συναρμολόγηση  στον χώρο που θέλετε με επιπλέον χρέωση. (πχ. Σαλόνι- όροφο-  κ.α.λ)
 
-Όλα τα Όργανα Γυμναστικής  παραδίδονται στην εργοστασιακή τους συσκευασία
 
8- ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  
Ορισμένα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα ( 25-35 εργάσιμες ) ανάλογα το είδος για να έρθει στα χέρια σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτές τις  περιπτώσεις  χρειάζεται προκαταβολή για την καταχώρηση της παραγγελίας σας το 70% .

9- Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με την εταιρεία μας,στα τηλ. 2104122565 ( 6 γραμμές )

10- Η powerForce.gr σας εγγυάται ασφαλείς συναλλαγές κατά την σύνδεση σας μέσω κρυπτογράφησης στα 128bit. Η κρυπτογράφηση που κρύβεται πίσω από το πιστοποιητικό SSL, επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο. Κατά τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων όπως στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία πιστωτικών καρτών. Οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορεί μία τρίτη πηγή να τις υποκλέψει ή να τις διαβάσει. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο και διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα υποκλοπής, αλλοίωσης ή πλαστογράφησης τους.

Pegasus Πολυόργανο JX-925 με Σύστημα Smith

 • Κατασκευαστής: Pegasus
 • Κωδικός Προϊόντος: Λ 524
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 1.140,00€
 • 979,00€
Κάντε κλικ για να σας καλέσουμε

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ένας εκπρόσωπος μας είναι διαθέσιμος στο: 2104122565

Τρίτη | Πέμπτη | Παρασκευή 09:00-21:00

                 Δευτέρα | Τετάρτη | Σάββατο 09:00-15:00

Δωρεάν Μεταφορικά από 25kg

και άνω για Αθήνα - Πειραιά & από 600€  Χωρίς εξαιρέσεις σε όλα τα προϊόντα Πανελλαδικά

Ετικέτες: Pegasus, Πολυόργανο με Smith