Όσο η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει και ο ήλιος γίνεται εχθρός αντί για σύμμαχος, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, η ανάγκη για προστασία του δέρματός μας από την ηλιακή ακτινοβολία γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Η «νέα μόδα» στην παραλία είναι τα σκίαστρα παραλίας που τείνουν να αντικαταστήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις τις κλασικές ομπρέλες καθώς προσφέρουν καλύτερη σκιά και μεγαλύτερη σταθερότητα απέναντι στον άνεμο.

Τα σκίαστρα παραλίας της TerraNation που θα βρείτε στο κατάστημα μας διαθέτουν μοναδικούς αυτόματους μηχανισμό ανοίγματος-κλεισίματος για εύκολο και γρήγορο «στήσιμο». Μεγάλα παράθυρα με κουνουπιέρες για σωστό αερισμό του χώρου αλλά και προστασία από τα ενοχλητικά έντομα. Ακόμα περιλαμβάνονται πρακτικές θήκες για smartphone και γενικά προσωπικά αντικείμενα.

Όλα τα σκιάστρα είναι κατασκευασμένο από υλικό που σας προσφέρει εώς και 98% UV αντηλιακή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου (UPF 50+). Όταν δε χρειαστείτε να μεταφερθείτε, όλο το σκίαστρο προσαρμόζεται σε σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώμου.