ρώτα χρειάζεται να εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι οι ιμάντες τύπου TRX. Οι ιμάντες Suspension Training είναι ένα εργαλείο γυμναστικής, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας νάιλον. Έχει λαβές στο κάτω μέρος και είναι σταθερό για να κρατήσει μέχρι και 650kg. Οι ιμάντες τύπου TRX είναι φορητοί! Δηλαδή μπορείτε να στήσετε οπουδήποτε. Είναι ένα σύστημα εξάσκησης ολόκληρου του σώματος που σας επιτρέπει να κάνετε όλα τα είδη των ασκήσεων που χρησιμοποιούν το σωματικό σας βάρος. Θα πρέπει να μάθετε τους σταθεροποιητές του σώματός σας να λειτουργούν με ιμάντες αιώρησης, έτσι ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας κορμό, τη δύναμη, την ισορροπία, την ευκινησία και αντοχή. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει ιμάντες ενδυνάμωσης λόγω της προσαρμοστικότητάς του.

Είναι φορητό. Ζυγίζει περίπου 90 gr, ώστε να μπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε και να το χρησιμοποιήσετε σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό σας βοηθά να φτάσετε οποιοδήποτε στόχο. Χρησιμοποιήστε το για να βελτιώσετε την αθλητική απόδοση, να χάσετε βάρος, να αποκτήσετε δύναμη, επαναφοράς από έναν τραυματισμό, και πολλά άλλα.  


Είναι λειτουργικό. Είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρεται παντού και πληροί τις απαιτήσεις των καθημερινών δραστηριοτήτων. Μπορείτε να ξεκινήσετε την προπόνηση. Οι άνθρωποι σήμερα κάνουν κυρίως καθιστική ζωή. Αυτό σας προτρέπει να σηκωθείτε από την καρέκλα σας. Η άσκηση με ιμάντες αιώρησης είναι μια μεγάλη προπόνηση. Μέσω αυτών, επειδή μπορείτε να εργαστείτε σε μια ποικιλία από ασκήσεις και σε όλο το φάσμα της κίνησης. Μπορείτε να δουλέψετε το  διασκελισμό σας μια ημέρα και να τελειοποιήσετε το γκολφ swing την άλλη. Οι ιμάντες τύπου TRX σας επιτρέπουν γίνετε δημιουργικοί, να διασκεδάσετε, και να ξεπεράσετε τα όρια που ως τότε έχετε θέσει στο εαυτό σας.