Είναι γεγονός ότι την τελευταία δεκαετία οι διάδρομοι γυμναστικής  πωλούνται πλέον σε χαμηλότερη τιμή, σε αυτό βοήθησε και το ευρώ σε σχέση με το δολάριο που γίνονται οι συναλλαγές στις χώρες κατασκευής των διαδρόμων γυμναστικής.

 

Ας δούμε όμως μερικά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο δίλημμα που έχετε αυτήν την στιγμή ‘’να επισκευάσω τον παλιό μου διάδρομο ή να αγοράσω έναν καινούριο’’.

 

Οι περισσότεροι διάδρομοι της προηγούμενης δεκαετίας  ήταν στιβαρές κατασκευές με δυνατούς κινητήρες καλή δομή καλωδίωσης και καντράν καθώς και πολύ καλά συγκολλημένα πλαίσια ( σκελετός ). 

Για να γίνω όμως πιο  κατανοητός ας  δούμε μαζί ένα παράδειγμα βάση  τιμών αγοράς .

Ένας διάδρομος με κινητήρα 2hp το 2008 είχε από 700€ έως και 1500€ με βασικό κριτήριο ακόμη και σήμερα την μάρκα του διαδρόμου και τα πλήρη χαρακτηριστικά του πχ. Πλάτος τάπητα, κλίση ηλεκτρική, υδραυλική αναδίπλωση κ.α.

 

Σήμερα ένας  διάδρομος 2hp κοστίζει από 400€ έως και 900€ αμέσως διακρίνουμε μια τεράστια διαφορά τιμής που αυτό οφείλετε στην ισοτιμία των νομισμάτων αλλά  και στην ποιότητα κατασκευής των διαδρόμων που πλέον όπως και σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά μικραίνει ο χρόνος ζωής τους.

 

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν παλιό  διάδρομο πλήρως επισκευασμένο  «καλύτερο από έναν καινούριο»?.

  1. Το brand name ( η μάρκα του )
  2. Η στιβαρή κατασκευή 
  3. Η ιπποδύναμη του
  4. Η ποιότητα υλικών 
  5. Η αγάπη σας που τον έχετε τόσα χρόνια και έχετε κάνει μαζί ατελείωτα χλμ. Χειμώνα καλοκαίρι!.

 

Εμείς  εδώ στην Power Force διαθέτουμε  εξειδικευμένο προσωπικό που θα έρθει στο χώρο σας να εκτιμήσει την βλάβη του διαδρόμου σας και θα σας συμβουλέψει αν θα πρέπει να τον φτιάξετε ή θα ήταν καλύτερα σας προτείνουν ένα νέο διάδρομο.

 

 

Όπως και να έχει η τελική απόφαση είναι δική σας, στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα με επώνυμους διαδρόμους γυμναστικής και εγγύηση από 2 έτη έως και 10έτη.