Αγωνιστικός Εξοπλισμός

Αγωνιστικός Εξοπλισμός

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζετε κάθε αθλητής ποδοσφαίρου γάντια τερματοφύλακα, επικαλαμίδες, αθλιατρικά και πολλά άλλα αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Amila Περιβραχιόνιο αρχηγού 83193

Περιβραχιόνιο αρχηγού με velcro, κίτρινο χρώμα...

2,20€

Επικαλαμίδα Ποδοσφαίρου 45100

Επικαλαμίδα ποδοσφαίρου που προσφέρει μέγιστη προστασία στο πόδι χωρίς να σας ενοχλεί στο τρέξιμο.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι: EVAΜέγεθος: SΣυσκευασία:Κρεμαστή σακούλα..

3,90€

Amila Επικαλαμίδα 83014 Small

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: SΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,90€

Amila Επικαλαμίδα 83015 Medium

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: MΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,90€

Amila Επικαλαμίδα 83016 Large

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: LΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,90€

Hercules Επικαλαμίδα 83175 Small

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Small..

6,90€

Hercules Επικαλαμίδα 83176 Medium

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Medium..

6,90€

Hercules Επικαλαμίδα 83177 Large

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Large..

6,90€

Samba Γάντια τερματοφύλακα Νο 08-11 45904

Τα γάντια τερματοφύλακα Samba είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό Latex Foam που προστατεύει τα χέρια σας και σας δίνει σταθερότητα στης αποκρούσεις σας.Μέγεθος: 08-11Υλικό: Latex FoamΈδαφος: Σκληρό ..

9,90€

Bravo Γάντια Τερματοφύλακα Νο 11-12 45917

Τα γάντια τερματοφύλακα Bravo είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό latex Foam με velcro στον καρπό και σας προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερότητα στις επεμβάσεις σας.Μέγεθος: 11-12Υλικό: Latex FoamΈδαφος: ΜαλακόΣυσκευασία: Κρεμαστή σακούλα..

10,20€

Amila Γάντια τερματοφύλακα Top Grip Νο 05 83500

Τα γάντια τερματοφύλακα Top Grip από PU-PVC με σκληρό προφίλ και velcro στον καρπό είναι η ιδανική επιλογή για όσους "κάθονται" κάτω από τα γκολπόστ.Υλικό: PU + PVC με σκληρό προφίλΈδαφος: ΣκληρόΣυσκευασία: BlisterΧαρακτηριστικά: Velcro στον καρπό ..

10,40€

Amila Επικαλαμίδα Ποδοσφαίρου 83158

Η επικαλαμίδα ποδοσφαίρου της Amila προσφέρει μέγιστη προστασία στο πόδι σας χωρίς να σας ενοχλεί στο τρέξιμο.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι: EVAΜέγεθος: LΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενηΕνισχυμένα νεύραΤρύπες air-flow..

11,00€