Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Αγωνιστικός Εξοπλισμός

Αγωνιστικός Εξοπλισμός

Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζετε κάθε αθλητής ποδοσφαίρου γάντια τερματοφύλακα, επικαλαμίδες, αθλιατρικά και πολλά άλλα αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Amila Περιβραχιόνιο αρχηγού 83193

Περιβραχιόνιο αρχηγού με velcro, κίτρινο χρώμα...

2,20€

Επικαλαμίδα Ποδοσφαίρου 45100

Επικαλαμίδα ποδοσφαίρου που προσφέρει μέγιστη προστασία στο πόδι χωρίς να σας ενοχλεί στο τρέξιμο.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι: EVAΜέγεθος: SΣυσκευασία:Κρεμαστή σακούλα..

3,90€

Amila Επικαλαμίδα 83014 Small

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: SΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,50€

Amila Επικαλαμίδα 83015 Medium

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: MΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,50€

Amila Επικαλαμίδα 83016 Large

Η επικαλαμίδα της Amila είναι κατασκευασμένη από υψηλής πυκνότητας κέλυφος και ελαστικό λουράκι με velcro για μέγιστη αντοχή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: LΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενη..

5,50€

Hercules Επικαλαμίδα 83175 Small

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Small..

6,90€

Hercules Επικαλαμίδα 83176 Medium

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Medium..

7,00€

Hercules Επικαλαμίδα 83177 Large

Η επικαλαμίδα της Hercules είναι κατασκευασμένη από κέλυφος πολυαιθυλένιου και διπλούς ιμάντες για τέλεια εφαρμογή και προστασία.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι; EVAΕπιστραγαλίδα: ΌχιΜέγεθος: Large..

7,50€

Samba Γάντια τερματοφύλακα Νο 08-11 45904

Τα γάντια τερματοφύλακα Samba είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό Latex Foam που προστατεύει τα χέρια σας και σας δίνει σταθερότητα στης αποκρούσεις σας.Μέγεθος: 08-11Υλικό: Latex FoamΈδαφος: Σκληρό ..

9,90€

Bravo Γάντια Τερματοφύλακα Νο 11-12 45917

Τα γάντια τερματοφύλακα Bravo είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό latex Foam με velcro στον καρπό και σας προσφέρουν αξιοπιστία και σταθερότητα στις επεμβάσεις σας.Μέγεθος: 11-12Υλικό: Latex FoamΈδαφος: ΜαλακόΣυσκευασία: Κρεμαστή σακούλα..

10,20€

Amila Γάντια τερματοφύλακα Top Grip Νο 05 83500

Τα γάντια τερματοφύλακα Top Grip από PU-PVC με σκληρό προφίλ και velcro στον καρπό είναι η ιδανική επιλογή για όσους "κάθονται" κάτω από τα γκολπόστ.Υλικό: PU + PVC με σκληρό προφίλΈδαφος: ΣκληρόΣυσκευασία: BlisterΧαρακτηριστικά: Velcro στον καρπό ..

10,40€

Amila Επικαλαμίδα Ποδοσφαίρου 83158

Η επικαλαμίδα ποδοσφαίρου της Amila προσφέρει μέγιστη προστασία στο πόδι σας χωρίς να σας ενοχλεί στο τρέξιμο.Κέλυφος: PEΣφουγγάρι: EVAΜέγεθος: LΣυσκευασία: Κρεμαστή ανοιγόμενηΕνισχυμένα νεύραΤρύπες air-flow..

11,00€