Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τραπέζια και αξεσουάρ Πιγνκ Πονγκ

Τραπέζια και αξεσουάρ Πιγνκ Πονγκ
Η επιτραπέζια αντισφαίριση ή αλλιώς ping-pong παίζεται σε τραπέζια φτιαγμένα από ξύλο ή σύνθεση ξύλου και μετάλλου, αυτού του τύπου τα τραπέζια είναι κατάλληλα για παιχνίδι και σε εξωτερικό χώρο. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι ματ χρώματος ανοιχτού πράσινου ή μπλε εδώ θα βρείτε τραπέζια πίνκ-πόνκ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ομοσπονδιακών διαστάσεων.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Solex 95925 Πτυσσόμενο Τραπέζι Ping Pong εσωτερικού χώρου -16%

Solex 95925 Πτυσσόμενο Τραπέζι Ping Pong εσωτερικού χώρου

Το τραπέζι 95925 της Solex διαθέτει έναν πρωτοποριακό μηχανισμό μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς μετά το παιχνίδι, μετατρέπεται εύκολα σε 2 βαλίτσες με βολικές χειρολαβές! Συναρμολογείται πολύ εύκολα και είναι εξοπλισμένο με επιφάνεια 15 χιλιοστών από από ινοσανίδα PB, με επικάλυψη PVC και στις δύο πλευρές. Περιλαμβάνει δίχτυ με θέσεις αποθήκευσης για μπάλες και διαθέτει στιβαρό σύστημα σωλήνωσης για εξαιρετική σταθερότητα του τραπεζιού κατά το παιχνίδι.Τραπέζι Ping Pong, το οποίο μετατρέπεται σ..

310,00€ 259,00€

Solex 95924Α Τραπέζι Ping Pong εξωτερικού χώρου -16%

Solex 95924Α Τραπέζι Ping Pong εξωτερικού χώρου

Το Τραπέζι Ping Pong 95924A της Solex είναι κατασκευασμένο για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει επιφάνεια με επικάλυψη αλουμινίου 6 mm, ανθεκτική σε εξωτερικές συνθήκες. Περιλαμβάνει δίχτυ, διαθέτει στιβαρό σύστημα σωλήνωσης για εξαιρετική σταθερότητα του τραπεζιού κατά το παιχνίδι, εύχρηστο σύστημα αναδίπλωσης και ρόδες μεταφοράς με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών. Τέλος προσφέρει τη δυνατότητα αναδίπλωσης μόνο της μίας πλευράς για ατομική προπόνηση.Επιφάνεια με επικάλυψη αλουμινίου 6..

580,00€ 489,00€