Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σάουνες - Σπα

Σάουνες - Σπα
Θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αγοράζοντας μια υπέρυθρη σάουνα. Η κύρια παράμετρος που πρέπει να εξεταστεί είναι πόσοι άνθρωποι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα ταυτόχρονα. Αυτή θα αποφασίσει το μέγεθος της σάουνας θα πρέπει να προμηθευτείτε. Υπέρυθρες σάουνες είναι διαθέσιμες σε ποικιλία που κυμαίνεται από καμπίνες για ένα άτομο έως και τριών άτομων.Οπωσδήποτε, να ρωτήσετε τον γιατρό σας εάν αυτό το είδος σάουνας είναι κατάλληλο για την υγεία σας και πόσο συχνά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχνάτε ότι όσο και οφέλιμη να είναι, μπορεί να έχει αντίθετες συνέπειες σε περίπτωση που δεν είναι κατάλληλη για τον οργανισμό σας ή δεν χρησιμοποιείται σωστά.
Το Σπα είναι πολύ περισσότερο από μία πολυτέλεια. Όταν κάποιος βρίσκεται μέσα σε ένα jacuzzi για αρκετή ώρα απολαμβάνει έναν αριθμό από οφέλη και για την ψυχή και για το σώμα.Το υδρομασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα και όχι μόνο.
Ανακουφίζει τους μυς από την καταπόνηση, που προκαλούν η άσκηση και η επίπονη εργασία. Τονώνει τον μεταβολισμό του σώματος.Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Interline Σάουνα Premium Infrared Cabins -20%

Interline Σάουνα Premium Infrared Cabins

Αναζωογονήστε το σώμα σας, χαλαρώστε στο δικό σας χώρο, διασφαλίστε υγιές και καθαρό δέρμα, αποδράστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και δείξτε νεώτεροι με τη Σάουνα Υπερύθρων της Interline! Χάρη στο εργονομικό της μέγεθος και τον κομψό σχεδιασμό, αποτελεί ιδανική επι..

1.950,00€ 1.567,00€

Amila Σάουνα NYS-112

Sauna παραδοσιακή (πέτρες) 2 ατόμων.Πάγκος ενός (1) επιπέδου.Κουβάς & κουτάλα.Υγρόμετρο / Θερμόμετρο.Γυαλί ασφαλείας πάχους 6mm.Τζάμι: Φιμέ.Πέτρες σάουνας: 10kg.Ξύλο εξωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου).Ξύλο εσωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου)..

1.915,00€

Amila Σάουνα NYS-1712 -5%

Amila Σάουνα NYS-1712

Sauna παραδοσιακή (πέτρες) 3-4 ατόμων.Πάγκος ενός (1) επιπέδου.Κουβάς & κουτάλα.Υγρόμετρο / Θερμόμετρο.Γυαλί ασφαλείας πάχους 5mm.Τζάμι: Φιμέ.Πέτρες σάουνας: 20kg.Ξύλο εξωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου).Ξύλο εσωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρο..

2.500,00€ 2.380,00€