Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σάουνες - Σπα

Σάουνες - Σπα
Θα πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες σημαντικές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αγοράζοντας μια υπέρυθρη σάουνα. Η κύρια παράμετρος που πρέπει να εξεταστεί είναι πόσοι άνθρωποι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη σάουνα ταυτόχρονα. Αυτή θα αποφασίσει το μέγεθος της σάουνας θα πρέπει να προμηθευτείτε. Υπέρυθρες σάουνες είναι διαθέσιμες σε ποικιλία που κυμαίνεται από καμπίνες για ένα άτομο έως και τριών άτομων.Οπωσδήποτε, να ρωτήσετε τον γιατρό σας εάν αυτό το είδος σάουνας είναι κατάλληλο για την υγεία σας και πόσο συχνά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχνάτε ότι όσο και οφέλιμη να είναι, μπορεί να έχει αντίθετες συνέπειες σε περίπτωση που δεν είναι κατάλληλη για τον οργανισμό σας ή δεν χρησιμοποιείται σωστά.
Το Σπα είναι πολύ περισσότερο από μία πολυτέλεια. Όταν κάποιος βρίσκεται μέσα σε ένα jacuzzi για αρκετή ώρα απολαμβάνει έναν αριθμό από οφέλη και για την ψυχή και για το σώμα.Το υδρομασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα και όχι μόνο.
Ανακουφίζει τους μυς από την καταπόνηση, που προκαλούν η άσκηση και η επίπονη εργασία. Τονώνει τον μεταβολισμό του σώματος.Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Interline Σάουνα Υπερύθρων 2 ατόμων Ruby -15%

Interline Σάουνα Υπερύθρων 2 ατόμων Ruby

Η Σάουνα "Ruby" προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και πολλαπλά σωματικά οφέλη.Αποδράστε από το άγχος της καθημερινότητας και αφήστε την ευεργετική θερμότητα να αναζωογονήσει το σώμα σας. Ύστερα από μισή ώρα στην καμπίνα της Ruby, θα αισθάνεστε χαλαροί και γεμάτοι ενέργεια!Πως λειτουργούν οι υπέρυθρες;Τα οφέλη για την υγεία σαςΟι σάουνες με υπέρυθρη ακτινοβολία εκπέμπουν κυρίως κάποια μεσαία υπέρυθρη ακτινοβολία και ίσως μια μικρή ποσότητα υπέρυθρης ενέργειας. Οι υπέρυθρες ακτινοβολίες διεισδύουν στο δέ..

1.850,00€ 1.567,00€

Amila Σάουνα NYS-112 -8%

Amila Σάουνα NYS-112

Sauna παραδοσιακή (πέτρες) 2 ατόμων. Πάγκος ενός (1) επιπέδου. Κουβάς & κουτάλα. Υγρόμετρο / Θερμόμετρο. Γυαλί ασφαλείας πάχους 6mm. Τζάμι: Φιμέ. Πέτρες σάουνας: 10kg. Ξύλο εξωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου). Ξύλο εσωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου). Κατανάλωση: 4.5 kw (κατασκευής Harvia). Διαστάσεις: 1250 Χ 1100 Χ 810 Χ 660 Χ 2000mm.   ..

1.915,00€ 1.765,00€

Amila Σάουνα NYS-1712 -10%

Amila Σάουνα NYS-1712

Sauna παραδοσιακή (πέτρες) 3-4 ατόμων. Πάγκος ενός (1) επιπέδου. Κουβάς & κουτάλα. Υγρόμετρο / Θερμόμετρο. Γυαλί ασφαλείας πάχους 5mm. Τζάμι: Φιμέ. Πέτρες σάουνας: 20kg. Ξύλο εξωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου). Ξύλο εσωτερικό: Hemlock (είδος κωνοφόρου). Κατανάλωση: 4,500W (κατασκευής Harvia). Διαστάσεις: 1750 Χ 1600 Χ 650 Χ 2000mm.   ..

2.500,90€ 2.249,00€