Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Προσαρτήματα οργάνων

Προσαρτήματα οργάνων
Προσαρτήματα πολυοργάνων για την αύξηση του αριθμού ασκήσεων μετατρέποντας το πολυόργανο σας σε ενα ολοκληρωμένο γυμναστήριο.Ο έξυπνος και ανθεκτικός σχεδιασμός δίνει παραπάνω δυνατότητες στο πολυόργανο σας ετσι ώστε να μεγιστοποιήσετε την φυσική σας κατάσταση και ανάπτυξη.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Marbo Εξάρτημα ποδιών για πάγκο MS-A003 -17%

Marbo Εξάρτημα ποδιών για πάγκο MS-A003

Η ιδέα είναι πολύ απλή. Καθήστε στον πάγκο και ασφαλίστε τη θέση των ποδιών με τον βολικό πύρο. Προσαρμοσμένο σε εσάς, παρέχει το πιο άνετο πιάσιμο και τη δυνατότητα για γρήγορες αλλαγές στο ύψος. Παρέχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων! Tο συγκεκριμένο εξάρτημα, κατασκευάστηκε με ένα παχύ στρώμα από νέο αφρώδες με αυξημένη ακαμψία, το οποίο αποτελεί ιδανικό συνδυασμό ανάμεσα στην ευχάριστη απαλότητα και την ακαμψία και δεν επιτρέπει τη συμπίεση των μηρών.  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ   ..

35,00€ 29,00€

Marbo Εξάρτημα δικέφαλων πάγκου MS-A101 -14%

Marbo Εξάρτημα δικέφαλων πάγκου MS-A101

Εξάρτημα δικέφαλων πάγκου Οι πλήρως λειτουργικές λαβές στο λαιμό πετυχαίνουν μέγιστη αντοχή φορτίου 150 κιλών. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από εκείνους που δε διαθέτουν μεγάλο χώρο. Το εξάρτημα είναι εξοπλισμένο με μοντέρνα και άνετη ταπετσαρία, πάχους έως 5 cm, η οποία προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος χάρη σε δύο τύπους αφρού και ενισχύεται με ένα επιπλέον στρώμα υλικού. Η κατασκευή είναι στιβαρή και διαθέτει ανθεκτικό σκελετό 40x40 mm ώστε να προσδίδει σταθερότητα όταν χρησιμοποιη..

69,00€ 59,00€

Marbo Εξάρτημα ποδιών για πάγκο MS-A102  -24%

Marbo Εξάρτημα ποδιών για πάγκο MS-A102

Εξάρτημα ποδιών για πάγκο Το εξάρτημα για ασκήσεις ποδιών, MS-A102, έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με τους πάγκους της ημι-επαγγελματικής σειράς της Marbo Sport, με τη δυνατότητα εγκατάστασης επιπλέον αξεσουάρ. Προσφέρει ευελιξία στην προπόνηση για τις κάτω ομάδες μυών. Η μηχανή είναι εξοπλισμένη με έξι άνετα μπλοκ από υλικό EVA. Λόγω της μεγάλης διαμέτρου και του πάχους των τοιχωμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας, παρέχουν άνεση και πλήρη ασφαλεία κατά τη..

105,00€ 80,00€

Force Προσάρτημα για F-PC Power Cage - Peck Deck F-PCP -15%

Force Προσάρτημα για F-PC Power Cage - Peck Deck F-PCP

Προσάρτημα Peck Deck Force USA F-PCP για Κλωβό F-PCΤο F-PCP της Force USA είναι ένα προσάρτημα Peck Deck που συνδέεται με το F-PC Power Rack. Το F-PC Power Rack πρέπει να αγοραστεί και να συναρμολογηθεί ξεχωριστά. Προσθέστε αυτό το προσάρτημα στον κλωβό F-PC για να μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις peck deck. ..

230,00€ 195,00€

BodyCraft Πρέσα ποδιών-leg press 44737 -11%

BodyCraft Πρέσα ποδιών-leg press 44737

Leg Press για πολυόργανο BodyCraft GX   ..

416,00€ 370,00€

Force Προσάρτημα για F-PC Power Cable Crossover F-PCC -12%

Force Προσάρτημα για F-PC Power Cable Crossover F-PCC

Προσάρτημα Power Cable Crossover Force USA F-PCC για Κλωβό F-PCF-PCC Force USA Power Cable Crossover είναι μια προσθήκη που συνδέεται με το F-PC Power cage. Το F-PC Power cage πρέπει να αγοραστεί και να συναρμολογηθεί ξεχωριστά. Προσθέστε αυτό το προσάρτημα στον κλωβό F-PC για να μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις crossover. ..

485,00€ 425,00€