Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies.
Συνεχίζοντας την πλοήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τηλεφωνική παραγγελία

Μόνο για Ενοικίαση Ελλειπτικό Diadora Hollis Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες
-67%

Μόνο για Ενοικίαση Ελλειπτικό Diadora Hollis Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες

ΜΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Diadora Hollis Cross

 • ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
 • ------
 • Η παράδοση ισχύει μόνο για Αθήνα-προάστια

Mπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο αντίστασης των 8 επιπέδων με μία βολική λαβή. Η οθόνη εμφανίζει ταυτόχρονα και πληροφορίες την ταχύτητα, την ώρα και τις θερμίδες που κάψατε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις 125x55x163cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη 110 kg
 • Μικτό βάρος 40 kg
 • Ιμάντας κίνησης: Poly-V για αθόρυβη άσκηση
 • μαγνητική αντίσταση
 • Βάρος τροχού 7kg (Βάρος αδράνειας τροχού 14kg)
 • Επίπεδα αντίστασεις 8
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών
 • Πιστοποιήσεις: CE DIN EN 957-9
 • Diadora since 1948 επενδύστε στα 71 χρόνια εμπειρίας ...
 • Το προϊόν παραδίδεται στον χώρο σας με δικό μας μεταφορικό μέσο, δεν ισχύει ο τρόπος αποστολής με εταιρία courier.

Tips!

Σε πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο Stellenbosch, στη Νότια Αφρική, οι ασκούμενοι που κινούνταν ανάποδα στο διάδρομο ή στο ελλειπτικό τόνωσαν τους μυς των μηρών κατά 11% περισσότερο απ’ όσους κινούνταν ως συνήθως.

 • Επειδή το σώμα δεν είναι συνηθισμένο να περπατά ή να κάνει πεντάλ ανάποδα, πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά –και να χρησιμοποιήσει περισσότερες μυϊκές ίνες– για να το πετύχει.
 • «Αυτό προκαλεί μεγαλύτερη νευρομυϊκή δραστηριότητα και βελτίωση στη δύναμη» επισημαίνει η επικεφαλής της μελέτης, Elmarie Terblanche, Ph.D.
 • Πρόσθεσε μερικά λεπτά αντίστροφης κίνησης στο πρόγραμμά σου, ξεκινώντας με χαμηλότερη ταχύτητα και κλίση από το συνηθισμένο και αύξανέ τες σταδιακά μέχρι να το συνηθίσεις. Κάποιες φορές χρειάζεται να κάνεις μερικά βήματα πίσω για να πας μπροστά.
 • πηγή Shape.gr

 

 

 

 

 

 

Μέγιστο Βάρος Χρήστη
Μέγιστο Βάρος Χρήστη110kg-120kg
Σύστημα Πέδησης
Σύστημα ΠέδησηςΜαγνητικό

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ  ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

 

1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ

Η ΣΥΜΒΑΣΗ έχει ως αντικείμενό της τη μίσθωση των οργάνων γυμναστικής που αναφέρονται στο Παράρτημα στον ΠΕΛΑΤΗ  για το χρονικό διάστημα που ορίζεται στο άρθρο 3 της παρούσης. Τα όργανα γυμναστικής  ανήκουν στην ΕΤΑΙΡΙΑ κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα.

2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ

2.1          ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

1. Η ευθύνη της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ» για κάθε είδους αξίωση του υπογράφοντα που θεμελιώνεται, συμφωνείται είτε μέχρι του ποσού που οφείλεται εκ της μίσθωσης, είτε μέχρι της αξίας των «προϊόντων». Δεν καλύπτει επακόλουθη ζημία ή οικονομικής φύσης απώλεια αξιοπιστίας που προκλήθηκε από καθυστερημένη, μη πραγματοποιηθείσα παράδοση, εάν και εφόσον παραδόθηκαν, τη μη καταλληλότητά τους, και την παύση της λειτουργίας τους.

Η «εταιρία» είναι υποχρεωμένη να επισκευάσει τυχόν βλάβες εντός 10 εργάσιμων ημερών. Επίσης, μπορεί ν’ αντικαθιστά τον «εξοπλισμό» με άλλα προϊόντα παρόμοιων προδιαγραφών ή λειτουργίας, ακόμα και μικρότερης αξίας κατά την κρίση της. Η «εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα επισκευής του εξοπλισμού στην έδρα της, τυχόν έξοδα αποστολής - παραλαβής βαραίνουν την «εταιρία».

2. Η «εταιρία» διατηρεί το δικαίωμα ελάχιστης χρέωσης 30 ευρώ πλέον ΦΠΑ για επίσκεψη στο χώρο του μισθωτή, άνευ λόγου, υποψία βλάβης. (π.χ δεν είναι ο εξοπλισμός στην πρίζα, ακούγεται κάποιος θόρυβος, που τελικά είναι φυσιολογικός).

3. Η «εταιρία»  αναλάμβανει τη μεταφορά, να παραδώσει ή παραλάβει μέσα σε 48 ώρες από την ειδοποίηση, πάντα επί πεζοδρομίου.  Επίσης, ο «πελάτης» ή αντιπρόσωπός του θα παρευρίσκεται στην παράδοση – παραλαβή.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να γίνει μεταφορά σε όροφο - δωμάτιο που επιθυμεί με την ανάλογη χρέωση.

Το Συμβόλαιο αυτό διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Η τήρηση όλων των παραπάνω είναι υποχρεωτική. Η «εταιρία» μεριμνά για την τήρηση του συμφωνητικού και έχει τη δυνατότητα τροποποιήσεώς του με ανακοινώσεις πριν και κατά τη διάρκεια της μίσθωσης, οι οποίες αποτελούν στην περίπτωση αυτή αναπόσπαστο μέρος του παρόντος.

2.2 ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΛΑΤΗ:

α) Να καταβάλλει στην Εταιρία τις χρεώσεις (τιμήματα, αμοιβές, έξοδα) και με τον τρόπο και κατά το χρόνο που αναφέρονται στο Παράρτημα  της παρούσας.  Εάν για οποιοδήποτε λόγο μετά το πέρας της σύμβασης αυτής δεν έχει επιστραφεί πίσω ο εξοπλισμός  το κόστος ενοικίασης ανά ημέρα θα ανέρχεται στο 10% επί της συνολικής αξίας της  μίσθωσης  όπως αναφέρετε και στο παράρτημα ή στην απόδειξη παροχής υπηρεσιών .

Κάθε τροποποίηση των όρων του ως άνω Παραρτήματος από το ένα Συμβαλλόμενο Μέρος δεν επιτρέπεται χωρίς προηγούμενη αποδοχή του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους.

Τα μέρη μπορούν να συμφωνήσουν ότι ένα μέρος του υλικού ή ολόκληρο το απαιτούμενο υλικό θα χορηγείται από την Εταιρία ή από τρίτους με ευθύνη της Εταιρίας.

3. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η διάρκεια της Σύμβασης αρχίζει από  ......  και λήγει την  - ..... . Αναφορικά με τις υπηρεσίες που αναφέρονται στο παράρτημα της παρούσας, η σύμβαση θα διαρκεί για όσο χρόνο αναγράφεται στο παράρτημα.

Όλοι οι όροι της παρούσας συμβάσεως συμφωνείται ότι είναι ουσιώδεις και η παράβαση έστω και ενός από αυτούς από ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη παρέχει στο άλλο το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα με έγγραφη καταγγελία τα αποτελέσματα της οποίας θα επέρχονται 25 εργάσιμες ημέρες μετά την επέλευση αυτής στο άλλο συμβαλλόμενο μέρος.

Σε περίπτωση καταγγελίας της παρούσας συμβάσεως από οποιαδήποτε από τα Μέρη,  η Εταιρία υποχρεούται να επιστρέψει, εάν ζητηθεί εγγράφως, το υλικό που ανήκει στον Πελάτη (προσωπικά έγγραφα -  δεδομένα).

4. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ 

Η Εταιρία δικαιούται να υπογράψει συμφωνίες και να συνάψει συμβάσεις για να παρέχει υπηρεσίες με αυτό της παρούσας συμβάσεως και ιδίως με τα ίδια ή παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με αυτά της παρούσας συμβάσεως, εγγυάται όμως ότι δεν θα προχωρήσει στη σύναψη συμβάσεων με τρίτους που αντίκεινται στην παρούσα σύμβαση.

5. ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρία α) για περιστατικά που δεν οφείλονται σε δική της υπαιτιότητα ή σε υπαιτιότητα των προστηθέντων αυτής προσώπων, β) για τυχηρά ή περιστατικά ανωτέρας βίας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων της κακής/πλημμελούς λειτουργίας της ΔΕΗ  ή τρίτων, πλημμελούς καλωδιώσεις οικίας – κακή παροχή ρεύματος  η λειτουργία των οποίων συνδέεται άμεσα ή επηρεάζει την απρόσκοπτη παροχή των συμφωνουμένων υπηρεσιών.

6. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει από την εφαρμογή της παρούσας συμβάσεως θα εφαρμόζεται το Ελληνικό δίκαιο.

Αποκλειστικά αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα ορίζονται τα δικαστήρια ΑΘΗΝΩΝ.

7. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οποιαδήποτε επίδοση/κοινοποίηση εγγράφων με δικαστικό επιμελητή θα γίνεται αποκλειστικά στα αναφερόμενα στην αρχή της παρούσας γραφεία του κάθε Συμβαλλόμενου Μέρους.

Κανένα αίτημα/αίτηση/πληροφορία κ.λπ. γνωστοποιηθέντα από τον Πελάτη στην Εταιρία, δεν θα θεωρούνται ως τροποποίηση της παρούσας συμβάσεως χωρίς προηγούμενη αποδοχή της Εταιρίας, που θα γνωστοποιείται στον Πελάτη είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) είτe μέσω συστημένης επιστολής. Το αυτό ισχύει για τα αιτήματα/αιτήσεις/πληροφορίες κ.λπ. γνωστοποιηθέντα από την Εταιρία στον Πελάτη.

8. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΤΟ παράρτημα, αφού υπογραφεί από τα Συμβαλλόμενα Μέρη, προσαρτάται στην παρούσα σύμβαση και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής.

Η παρούσα σύμβαση υπερισχύει κάθε προηγούμενης συμφωνίας που σχετίζεται με το αντικείμενο της παρούσας.

Σε πίστωση των ανωτέρω συνετάγη η παρούσα και τα παραρτήματα αυτής σε δύο πρωτότυπα και υπεγράφη από τα Μέρη, καθένα από οποία έλαβε από ένα πρωτότυπο.

9. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το μίσθωμα προκαταβάλλεται κατά την υπογραφή του παρόντος και ορίζεται κάθε φορά από την «ΕΤΑΙΡΙΑ». Με τη λήξη της μίσθωσης ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» υποχρεούται στην επιστροφή του εξοπλισμού στην άρτια κατάσταση που παρέλαβε (εξαιρούνται αναλώσιμα τμήματα του εξοπλισμού, όπως π.χ φθορές τάπητα.

«Ο ΠΕΛΑΤΗΣ» δεν δύναται να υπομισθώσει, πωλήσει, παραχωρήσει τη χρήση του «εξοπλισμού» (είτε με τη μορφή άλλης επιχείρησης, νομικού ή ακόμα και φυσικού προσώπου). Η φορτοεκφόρτωση είναι ευθύνη της «προμηθεύτριας».

Δεν υπάρχει κάλυψη:  Σε κάθε περίπτωση: Κλοπή προϊόντων που επαναπωλούνται-Απώλεια λόγω ανειλικρίνειας.-Κλοπή από όχημα, στο οποίο ο «εξοπλισμός» ήταν εκτεθειμένος, χωρίς φύλαξη-Απώλεια που αποκαλύπτεται μετά από απογραφή- Απώλεια που οφείλεται σε δημόσια διαταραχή-Απώλεια εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» ευθύνεται για την καταλληλότητα, ασφάλεια, ασφαλή χρήση, συντήρηση και καθαριότητα του «εξοπλισμού». Σε περίπτωση βλάβης ενημερώνει πρώτα και αμέσως την «ΕΤΑΙΡΙΑ». Ο «υπογράφων – παραλαβών» κατά την παραλαβή «εξοπλισμού»-«προϊόντος» αναγνωρίζει ότι ενημερώθηκε για την ασφάλεια και ορθή λειτουργία του. Δηλώνει ρητά ότι θα χρησιμοποιούνται μόνον από τον ίδιο ή από άτομα που έλαβαν γνώση των σαφών οδηγιών-διαπιστευτηρίων.

Σε περιπτώσεις τραυματισμού ατόμων, ζημίας προσώπων - πραγμάτων που συνδέονται με θέματα ασφάλειας, ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» είναι υπόχρεος να αποζημιώσει όλους τους αιτούντες, φέροντας την απόλυτη ευθύνη και πάσα αστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί κατά τη διάρκεια της μίσθωσης ή από την αγορά. Ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» ευθύνεται για την επιλογή του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται.

Όλα τα όργανα γυμναστικής απευθύνονται και είναι αποκλειστικά για οικιακή χρήση, ( ένα – δύο χρήστες). Προσοχή! Για κάθε όργανο που ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ όψιν σας το μέγιστο βάρος χρήστη, πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 kg λιγότερα από το μέγιστο βάρος που αναγράφετε στα χαρακτηριστικά κάθε μηχανήματος.

Τα όργανα γυμναστικής εγκαθίστανται μόνον σε εσωτερικούς χώρους με σωστή φύλαξη, σε θερμοκρασίες  5 – 30 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχει κάλυψη, σε περίπτωση που ο χρήστης είναι υπέρβαρος σε σχέση με τα παραπάνω. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός χρησιμοποιείτε από τρες (3) χρήστες και άνω.

 

Για την σύναψη σύμβασης  θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας,  φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΚΟ & ταυτότητας,  τη διεύθυνση στην οποία θα πραγματοποιηθεί η μίσθωση, τον αριθμό σταθερού και κινητού τηλεφώνου καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. 

 

Μόνο για Ενοικίαση Ελλειπτικό Diadora Hollis Cross | Ελάχιστος χρόνος Μίσθωσης 60 ημέρες

 • Κατασκευαστής: Diadora Rent
 • Κωδικός Προϊόντος: DE-HLSCROSS
 • Διαθεσιμότητα: Καλέστε για Διαθεσιμότητα
 • 130,00€
 • 43,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

Κάντε κλικ για να σας καλέσουμε

Δωρεάν Μεταφορικά από 25kg

και άνω για Αθήνα - Πειραιά & από 600€  Χωρίς εξαιρέσεις σε όλα τα προϊόντα Πανελλαδικά

Αξιολογήσεις πελατών

Λένε για μας ''Εντυπωσιάστηκα από το χρόνο εξυπηρέτησης αλλά και τον επαγγελματισμό τους. Αμέσως μετά την τηλεφωνική επικοινωνία/παραγγελία, έλαβα ηλεκτρονικό μήνυμα ενημέρωσης καθιστώντας τους αξιόπιστους.'' Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ετικέτες: μήνες, ελλειπτικό, diadora, hollis, cross, ελλειπτικά, μηχανήματα, de-hlscross μόνο, ενοικίαση, μήνες, ελλειπτικό, ελλειπτικά, μηχανήματα μόνο, ενοικίαση, ελλειπτικό, ελλειπτικά προς μόνο, ενοικίαση, μήνες, ελλειπτικό, ελλειπτικά

Loading...
Loading...